Renserierne ApS, København V

1 Bedømmelse
Renserierne ApS
VESTER FARIMAGSGADE 3 ST
1606 København V
Hovedstaden
Telefon:
33 12 45 45
Telefon:
52 68 40 69

Driftstimer

fredagfr
09:30 – 17:00
lørdagLukket
søndagLukket
mandagmaLukket
tirsdagti
09:30 – 17:00
onsdagon
10:00 – 16:00
torsdagto
09:30 – 17:00
Åbnet nu.
Lukker i  7 h 24 min.
7 h 24 min

Forretningsinformationer

CVR-nr
32839584

Beskrivelse

erhvervsrens
Renserierne.dk - Buens Vask & Rens ApS
Sitemap
Velkommen til Renserierne ApS

Hos os finder du alt hvad der har med rens, vask, pres samt reparationer af gøre.
Renserierne ApS er en sammenslutning af forskellige renserier der arbejder med den samme kvalitets, sociale, miljø og service-profil.
Kvalitet
Udover en ensartet kvalitet i vores behandling af den beklædning vi modtager, så er det også ensbetydet med et kontant støtte overfor diverse organisationer som udfører et socialt ansvar i hverdagen. Vi påstår ikke, at vi er den mest miljøvenlige virksomhed i Danmark, men vi tager et ansvar for miljøet, og gør hvad vi kan for at forbedre os år for år.
Kunder
Vores kunder varierer fra ministre til skuespillere, fra teatre til biografer og fra hoteller til multinationale selskaber, men vores speciale er at være lige gode ved alle, og sikre os en ensartenhed i forhold til vores service.


Firmabeskrivelse
Københavns ældste Renseriet ved Vester Farimagsgade 3 har eksisteret fra før anden verdenskrig. Virksomheden har derfor en lang tradition for rens, vask samt pres af enhver slags beklædning. Især har vi udviklet en stor erfaring med pletfjerningsteknikker. Hvis en plet kan fjernes, så bliver den fjernet. Der vil ikke blive sparet på hverken pletfjerningsmidler, eller det antal rensninger der skal til for at få den fjernet. Danmarks hurtigste. Vi reklamerer gerne med at være det klart hurtigste renseri i Danmark.
Det betyder, at vi som udgangspunkt altid leverer tøjet tilbage, dagen efter det er indleveret. Men man kan også få det leveret tilbage samme dag som beklædningerne er indleveret. Ekspresservicen koster naturligvis ikke ekstra. Miljøpolitik: I vask gør vi, uden undtagelse, altid brug af nordisk svanemærkede produkter. For at kunne rense enhver form for beklædning så skånsomt som muligt, både for selve beklædningen og naturen, har vi valgt at benytte os af 3 forskellige rensemetoder. Rensemetoderne er forskellige fra hinanden og nogen former for beklædning tåler én form for rensning fremfor en anden.
Det vi, som fagfolk, lægger mest vægt på er dog, at beklædningerne bliver behandlet på en sådan måde at det bliver slidt så minimalt som overhovedet muligt. Da dette skal ske med minimalt pres på miljøet, er det er derfor nødvendigt, at arbejde med flere forskellige rensemetoder. Velgørenhedspolitik: Hos Renserierne ApS går minimum 11 % af vores årlige overskud til velgørenhed. Hos os mener vi, at vi udover at være gode ved hinanden og miljøet, også skylder at være gode ved dem som har brug for en omgang ekstra opmærksomhed. Derfor finder vi det helt naturligt at støtte dem som støtter andre. I 2011 har vi indtil videre støttet: Red barnet - Dansk røde kors - Buy Aid - Familier med kræftramte børn - Folkekirkens nødhjælp - Follow the women - Foreningen Danmarks børn
Stikord:
Gardiner, Brudekjoler, Vaskeri, Reparation, Reparationer, Vask, Dyner, Kjoler, Puder, Bukser, Tæpperens, Rens, Renseri, Jakke, Skrædder, Selskabskjoler, Skrædderi, Pres, Benklæder, Rulning
Renserierne ApS er ikke opført i føljende kategorier:

Bedømmelser

, mere end 6 måneder siden

Jeg skulle have renset en snavset og plettet habit med tilhørende hvid skjorte på 5 timer og det lykkedes dem. Det synes jeg er imponerende og jeg kunne komme til konfirmation i rent tøj...

Skriv en bedømmelse af Renserierne ApS!

Del dine erfaringer!

Lignende firmaer i nærheden

 1. Vester Farimagsgade 3
  1606  København V
 2. Vesterbrogade 45, 1.
  1620  København V
 3. MIKKEL BRYGGERS GADE 9, ST.TH
  1460  København K
 4. FREDERIKSBERGGADE 22 2
  1459  København K
 5. Studiestræde 14 A, 2. Th.
  1455  København K
 6. Autometer, Gammel Kongevej 47
  1610  København V
 7. Kortoversigt over lignende virksomheder